Funkcionalen retro dom

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Če se ne morete odločiti med starinskim im modernim, je retro prava odločitev za vas.
Oglej si celoten članek

Enostaven in funkcionalen
Retro stil je enostaven in funkcionalen. Vsebuje načilnosti 60-ih in 70-ih let, ki so posodobljene v modernih različicah z novimi sodobnimi materiali. Na kožo je pisan vsem, ki imajo hiter tempo življenja in želijo, da se njihov dom sklada z življenjskim slogom.

Zaobljene linije
Najbolj tipična značilnost retro stila je oblika pohištva, ki je zaobljena. Od polic do foteljev, stolov do luči in malih dodatkov v domu. Enostavne in prečiščene linije, na prvi pogled zelo minimalistične, so v slogu 60-ih in 70-ih let prejšnjega stoletja.

Abstraktni vzorci
Abstraktni retro vzorci v obliki potiskov poživijo tako steno kot  pohištvo. Bistvo je v podrobnostih. Tudi pri retro stilu. Dodatki, ki so v duhu retra, kot so nočne luči, stenske ure, police, slike morajo prav tako biti premišljeno postavljeni v prostoru. Seveda po principu manj je več.

Nekaj retro vzorcev si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.