Ga bo spravila ob milijone?

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Severina si menda želi polovico Popovićevega bogastva.
Oglej si celoten članek

Kot piše Jutarnji list, naj bi Severina od Milana Popovića, s katerim ima sina, zahtevala polovico njegovega imetja, ki ga ocenjujejo na več sto milijonov evrov. Srbski Kurir, ki ga citira Jutarnji list, naj bi ekskluzivno izvedel, da Severina v zadnjem času v hrvaških medijih pogosto poudarja, da je bila s Popovićem v zunajzakonski zvezi več kot dve leti, čeprav nista živela skupaj.

Na Hrvaškem si namreč upravičen do polovice partnerjevega premoženja, če je zveza trajala vsaj dve leti in se je v njej rodil otrok. "Severina je najela odvetnico Sanjo Turlakov, ki je popisala Milanovo imetje. Z njeno pomočjo in tudi s pomočjo odvetnice Jadranke Sloković bo Milanu poskušala vzeti polovico premoženja. Padla je celo tako nizko, da je zahtevala popis donacij, ki jih je Milan nakazal organizaciji Bitka za bebe," je Kurirju povedal vir.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:57 3. Januar 2014.

    Saj bi ti to skorej verjel. :)

  • 07:29 3. Januar 2014.

    ZZ tovrstno glasbo ne poslušam, rajši poslušam zz top in težkometalce

  • 20:53 2. Januar 2014.

    Ne prenašam teh z juga, ki si jih ti zapisu. sam v tem primeru je on zame car. Vsaj za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.