Magazin > VIP
54 ogledov

Ga bo spravila ob milijone?

Severina, Milan Popović Ivana Ivanovic/PIXSELL
Severina si menda želi polovico Popovićevega bogastva.

Kot piše Jutarnji list, naj bi Severina od Milana Popovića, s katerim ima sina, zahtevala polovico njegovega imetja, ki ga ocenjujejo na več sto milijonov evrov. Srbski Kurir, ki ga citira Jutarnji list, naj bi ekskluzivno izvedel, da Severina v zadnjem času v hrvaških medijih pogosto poudarja, da je bila s Popovićem v zunajzakonski zvezi več kot dve leti, čeprav nista živela skupaj.

Na Hrvaškem si namreč upravičen do polovice partnerjevega premoženja, če je zveza trajala vsaj dve leti in se je v njej rodil otrok. "Severina je najela odvetnico Sanjo Turlakov, ki je popisala Milanovo imetje. Z njeno pomočjo in tudi s pomočjo odvetnice Jadranke Sloković bo Milanu poskušala vzeti polovico premoženja. Padla je celo tako nizko, da je zahtevala popis donacij, ki jih je Milan nakazal organizaciji Bitka za bebe," je Kurirju povedal vir.


Komentarjev 11
  • zztop 07:57 03.januar 2014.

    Saj bi ti to skorej verjel. :)

  • dragec 07:29 03.januar 2014.

    ZZ tovrstno glasbo ne poslušam, rajši poslušam zz top in težkometalce

  • zztop 20:53 02.januar 2014.

    Ne prenašam teh z juga, ki si jih ti zapisu. sam v tem primeru je on zame car. Vsaj za to, ker se ni odpovedu sinu. Ta povprečna pjevačica, je mogoče dobra jebačica, sam kot mama je pa sramota za ...prikaži več nežnejši spol. Nč ji naj ne da Srb,nč, saj dobi od slovenskih dragecov dovolj, ki hodjo na njene koncerte, tko, da ji ni hudga.