Gadafijev denar podarila tudi Beyoncé

Foto: Žurnal24 Beyoncé je na zasebnem koncertu nastopila skupaj z Usherjem, prejela pa je milij
Pevka Beyoncé Knowles je denar, ki ga je prejela za nastop pred Gadafijevo družino v Libiji, podarila v dobrodelne namene.
Oglej si celoten članek

Beyoncé Knowles je pred dobrim letom, na silvestrovo 31. decembra 2009, imela nastop za družino libijskega voditelja Moamerja Gadafija. Ves denar, ki ga je takrat zaslužila – prejela je milijon dolarjev (718 tisoč evrov) –, pa je podarila dobrodelnim ustanovam, ki so donacijo namenile za žrtve potresa na Haitiju.
 
"Ves denar, ki ga je Beyoncé prejela za nastop za zasebni zabavi na plaži Nikki na otoku St. Barts, vključno s stroški agencije za rezervacijo, je pred enim letom donirala za Haiti, ki je na začetku 2010 pretresel karibski otok," je povedal njen publicist.

Na začetku tedna je svojo donacijo razkrila tudi pevka Nelly Furtado. Leta 2007 je za 45-minutni nastop za Gadafijevo družino v nekem italijanskem hotelu prejela milijon dolarjev. Denar bo zdaj podarila, se je odločila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.