Magazin > VIP
29 ogledov

Gadafijev denar podarila tudi Beyoncé

Beyoncé je na zasebnem koncertu nastopila skupaj z Usherjem, prejela pa je milij Žurnal24 main
Pevka Beyoncé Knowles je denar, ki ga je prejela za nastop pred Gadafijevo družino v Libiji, podarila v dobrodelne namene.

Beyoncé Knowles je pred dobrim letom, na silvestrovo 31. decembra 2009, imela nastop za družino libijskega voditelja Moamerja Gadafija. Ves denar, ki ga je takrat zaslužila – prejela je milijon dolarjev (718 tisoč evrov) –, pa je podarila dobrodelnim ustanovam, ki so donacijo namenile za žrtve potresa na Haitiju.
 
"Ves denar, ki ga je Beyoncé prejela za nastop za zasebni zabavi na plaži Nikki na otoku St. Barts, vključno s stroški agencije za rezervacijo, je pred enim letom donirala za Haiti, ki je na začetku 2010 pretresel karibski otok," je povedal njen publicist.

Na začetku tedna je svojo donacijo razkrila tudi pevka Nelly Furtado. Leta 2007 je za 45-minutni nastop za Gadafijevo družino v nekem italijanskem hotelu prejela milijon dolarjev. Denar bo zdaj podarila, se je odločila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.