Gaga ima neozdravljivo bolezen

Foto: Žurnal24 Lady Gaga je bila oblečena ravno nasprotno kot Larry King. (Foto: CNN)
V torek je Lady Gaga v intervjuju z Larryjem Kingom šokirala z razkritjem svojega zasebnega življenja, med drugim tudi, da trpi za kožno boleznijo.
Oglej si celoten članek

Popularna pevka Lady Gaga je ob 25. obletnici delovanja Larryja Kinga v intervjuju razkrila, da trpi za lupusom, avtoimunsko boleznijo, ki prizadene vezivno tkivo. "Testi, ki sem jih opravila, so bili pozitivni," je povedala. "Lupus je v naši družini dedna bolezen."

Gagina teta Joanne je kljub dobrim zdravstvenim pogojem za boleznjio umrla, saj ta v skrajnem primeru povzroči celo smrt.

Za zdaj 24-letna zvezdnica, ki občuduje svoje homoseksualno usmerjene oboževalce, ne kaže nobenih simptomov, ki jih povzroča lupus. "Kljub temu moram biti zelo previdna," je dejala. Čeprav ima v zadnjem času glavobole in krče v trebuhu, jih ne pripisuje bolezni. "Najverjetneje si moram vzeti odmor. A raje umrem na odru kot pod palmami."

Med drugim je Gaga razkrila, da sta s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom načrtovala glasbeno sodelovanje. Označila pa se je tudi za feministko, saj bi ljudem rada pokazala drugačen pogled na ženske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.