Magazin > VIP
45 ogledov

Gaga ima neozdravljivo bolezen

Lady Gaga je bila oblečena ravno nasprotno kot Larry King. (Foto: CNN) Žurnal24 main
V torek je Lady Gaga v intervjuju z Larryjem Kingom šokirala z razkritjem svojega zasebnega življenja, med drugim tudi, da trpi za kožno boleznijo.

Popularna pevka Lady Gaga je ob 25. obletnici delovanja Larryja Kinga v intervjuju razkrila, da trpi za lupusom, avtoimunsko boleznijo, ki prizadene vezivno tkivo. "Testi, ki sem jih opravila, so bili pozitivni," je povedala. "Lupus je v naši družini dedna bolezen."

Gagina teta Joanne je kljub dobrim zdravstvenim pogojem za boleznjio umrla, saj ta v skrajnem primeru povzroči celo smrt.

Za zdaj 24-letna zvezdnica, ki občuduje svoje homoseksualno usmerjene oboževalce, ne kaže nobenih simptomov, ki jih povzroča lupus. "Kljub temu moram biti zelo previdna," je dejala. Čeprav ima v zadnjem času glavobole in krče v trebuhu, jih ne pripisuje bolezni. "Najverjetneje si moram vzeti odmor. A raje umrem na odru kot pod palmami."

Med drugim je Gaga razkrila, da sta s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom načrtovala glasbeno sodelovanje. Označila pa se je tudi za feministko, saj bi ljudem rada pokazala drugačen pogled na ženske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.