Gaga pri državnem sovražniku številka 1

Foto: LittleMonsters.com
Foto: LittleMonsters.com
Lady Gaga je obiskala ustanovitelja spletne strani WikiLeaks Juliana Assangea.
Oglej si celoten članek

Njen obisk na ekvadorski ambasadi v Londonu, kamor se je zatekel Assange, je trajal kar pet ur. Kot poročajo, sta skupaj večerjala.

Fotografijo z "državnim sovražnikom števila 1“, kot so Avstralca označile ZDA, je nato objavila na svoji spletni strani Littlemonsters.com.

Zakaj ga je obiskala, ni znano. Lady Gaga je sicer v Londonu, v nakupovalnem centru Harrods, ki leži nasproti ambasade, predstavljala svojo novo dišavo Fame. Pred njenim obiskom je pevka M.I.A. na Twitterju objavila povabilo: "Če boš danes v Harrodsu, prečkaj cesto in obišči ekvadorsko ambasado. Prinesla bom čaj in pecivo.“ Gaga je očitno med njenimi sledilci.

Enainštiridesetletni Assange se je zatekel na ekvadorsko veleposlaništvo v Londonu 19. junija, da bi se izognil izročitvi iz Velike Britanije na Švedsko, kjer ga želijo zaslišati v zvezi z obtožbami o spolnih napadih. Assange se boji, da ga bo Švedska izročila naprej ZDA, kjer mu grozijo obtožbe zaradi vohunjenja, saj je WikiLeaks objavil številne ameriške tajne diplomatske dokumente, med drugim o vojnah v Iraku in Afganistanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.