Gaga z džointom nad kilograme?

Foto: FameFlynet Lady Gaga Foto: FameFlynet Lady Gaga Foto: FameFlynet Lady Gaga
Kontroverzna Lady Gaga je na nedavnem koncertu v Amsterdamu poskrbela za pravi mali škandal.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga si je na nedavnem koncertu v Amsterdamu z veseljem privoščila nekaj dimov marihuane, zatem ko je med darovi oboževalcev na odru našla zvitek te opojne substance, ki je na Nizozemskem sicer zakonita. "Marihuana mi je popolnoma spremenila življenje in zaradi nje sem precej zmanjšala pitje alkohola," je spregovorila o svojem odnosu do nje in dodala, da je vplivala tudi na njeno glasbeno ustvarjalnost. Zvezdnica se je zatem še pošalila, da bo ameriškemu predsedniku Baracku Obami predlagala legalizacijo marihuane po vsem svetu.

In medtem ko so nekateri njeni oboževalci cenili njeno odkritost, so bili številni zgroženi nad njenim početjem in so jo označili za slab zgled.

Gaga pa se je v zadnem času tudi močno zredila, pridobila naj bi kar trinajst kilogramov, o čemer pričajo posnetki s koncerta v Amsterdamu. Odvečni kilogrami naj bi bili posledica pevkine ljubezni do alkohola, ki ga je očitno zamenjala z marihuano, svojo okroglo postavo pa je v zadnjem času skrbno skrivala z ohlapnimi oblačili.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.