Magazin > VIP
25 ogledov

Gaga z džointom nad kilograme?

Lady Gaga
1/4
Youtube
Kontroverzna Lady Gaga je na nedavnem koncertu v Amsterdamu poskrbela za pravi mali škandal.

Lady Gaga si je na nedavnem koncertu v Amsterdamu z veseljem privoščila nekaj dimov marihuane, zatem ko je med darovi oboževalcev na odru našla zvitek te opojne substance, ki je na Nizozemskem sicer zakonita. "Marihuana mi je popolnoma spremenila življenje in zaradi nje sem precej zmanjšala pitje alkohola," je spregovorila o svojem odnosu do nje in dodala, da je vplivala tudi na njeno glasbeno ustvarjalnost. Zvezdnica se je zatem še pošalila, da bo ameriškemu predsedniku Baracku Obami predlagala legalizacijo marihuane po vsem svetu.

In medtem ko so nekateri njeni oboževalci cenili njeno odkritost, so bili številni zgroženi nad njenim početjem in so jo označili za slab zgled.

Gaga pa se je v zadnem času tudi močno zredila, pridobila naj bi kar trinajst kilogramov, o čemer pričajo posnetki s koncerta v Amsterdamu. Odvečni kilogrami naj bi bili posledica pevkine ljubezni do alkohola, ki ga je očitno zamenjala z marihuano, svojo okroglo postavo pa je v zadnjem času skrbno skrivala z ohlapnimi oblačili.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.