Gaga zaradi diete v bolnišnico

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Lady Gaga, ki je že pred časom priznala, da je na strogi dieti, je zaradi napačnega prehranjevanja pristala v bolnišnici. Zdaj pa se je izkazalo, da je letos zaradi diet bolnišnico obiskala že šestkrat.
Oglej si celoten članek

Gaga je kar nekaj časa uspešno prikrivala svoje "obiske" bolnišnice, zdaj pa se je oglasil njen nekdanji menedžer David Ciemny, ki je razkril, da se glasbenica poslužuje ekstremnih diet, ki uničujejo njeno zdravje.

 

Zvezdnica se po Davidovih besedah prehranjuje tako, da brezmejno uživa hitro prehrano in sladice, nato pa strada več tednov, samo da bi se lahko spravila v odrske kostume. Bivši menedžer njeno bolezensko stanje natančneje opisuje v prihajajoči knjigi Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga: "Ko pravim, da je bolna, mislim na njeno duševno stanje."

 

Pritisk je prevelik

Nad pevkinim zdravjem je zaskrbljena tudi iskalka talentov Wendy Starland, ki pravi, da je za vse krivo zvezdništvo. "Pritisk, da mora shujšati, je prevelik."

 

In ravno napačno prehranjevanje je razlog za odpoved vse več koncertov, saj je pevka hudo izčrpana, njen srčni utrip pa je nepravilen, zaradi česar je sredi koncerta že večkrat skoraj omedlela.

 

Stanje 24-letne zvezdnice je za zdaj stabilno, a se mnogi bojijo, da le začasno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.