Magazin > VIP
18 ogledov

Gaga zaradi diete v bolnišnico

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Lady Gaga, ki je že pred časom priznala, da je na strogi dieti, je zaradi napačnega prehranjevanja pristala v bolnišnici. Zdaj pa se je izkazalo, da je letos zaradi diet bolnišnico obiskala že šestkrat.

Gaga je kar nekaj časa uspešno prikrivala svoje "obiske" bolnišnice, zdaj pa se je oglasil njen nekdanji menedžer David Ciemny, ki je razkril, da se glasbenica poslužuje ekstremnih diet, ki uničujejo njeno zdravje.

 

Zvezdnica se po Davidovih besedah prehranjuje tako, da brezmejno uživa hitro prehrano in sladice, nato pa strada več tednov, samo da bi se lahko spravila v odrske kostume. Bivši menedžer njeno bolezensko stanje natančneje opisuje v prihajajoči knjigi Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga: "Ko pravim, da je bolna, mislim na njeno duševno stanje."

 

Pritisk je prevelik

Nad pevkinim zdravjem je zaskrbljena tudi iskalka talentov Wendy Starland, ki pravi, da je za vse krivo zvezdništvo. "Pritisk, da mora shujšati, je prevelik."

 

In ravno napačno prehranjevanje je razlog za odpoved vse več koncertov, saj je pevka hudo izčrpana, njen srčni utrip pa je nepravilen, zaradi česar je sredi koncerta že večkrat skoraj omedlela.

 

Stanje 24-letne zvezdnice je za zdaj stabilno, a se mnogi bojijo, da le začasno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.