Ganljivo: Po hudi diagnozi prvič na rdeči preprogi

Foto: Profimedia selma blair Foto: Profimedia selma blair Foto: Profimedia selma blair Foto: Profimedia selma blair
Selma Blair je poskrbela za najbolj ganljiv trenutek na rdeči preprogi pred zabavo, ki jo vsako leto po podelitvi oskarjev organizira revija Vanity Fair.
Oglej si celoten članek

Igralka Selma Blair je oktobra svetu razkrila, da ima multiplo sklerozo. "Sem invalidka. Včasih padem. Včasih mi iz rok padejo stvari. Moj spomin je meglen. In moja leva stran od pokvarjene navigacijske naprave pričakuje navodila. A vztrajamo. In smejem se in ne vem natančno, kaj bom naredila, a dala bom vse od sebe,“ je takrat zapisala na družbenem omrežju.

Vse je dala od sebe tudi v nedeljo, ko se je s palico sprehodila po rdeči preprogi pred zabavo revije Vanity Fair. "Za prihod sem potrebovala veliko poguma,“ je pozneje povedala zvezdnica, ki je bila na rdeči preprogi zelo čustvena.

Lepotica je nosila prelepo obleko blagovne znamke Ralph & Russo. Nekaj posebnega je bila tudi njena palica. Na njej je bila namreč črka B in roza diamant. "To je ljubezen,“ je zapisala ob fotografiji, na kateri Tom Bachic, ki je znan po zvezdniških manikirah, okrašuje njeno palico.

 Med zvezdniki, ki so javno povedali, da imajo multiplo sklerozo, so tudi Jack Osbourne, Montel Williams in Jamie-Lynn Sigler.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.