Magazin > VIP
7377 ogledov

Ganljivo: Po hudi diagnozi prvič na rdeči preprogi

selma blair
1/4
Selma Blair je poskrbela za najbolj ganljiv trenutek na rdeči preprogi pred zabavo, ki jo vsako leto po podelitvi oskarjev organizira revija Vanity Fair.

Igralka Selma Blair je oktobra svetu razkrila, da ima multiplo sklerozo. "Sem invalidka. Včasih padem. Včasih mi iz rok padejo stvari. Moj spomin je meglen. In moja leva stran od pokvarjene navigacijske naprave pričakuje navodila. A vztrajamo. In smejem se in ne vem natančno, kaj bom naredila, a dala bom vse od sebe,“ je takrat zapisala na družbenem omrežju.

Vse je dala od sebe tudi v nedeljo, ko se je s palico sprehodila po rdeči preprogi pred zabavo revije Vanity Fair. "Za prihod sem potrebovala veliko poguma,“ je pozneje povedala zvezdnica, ki je bila na rdeči preprogi zelo čustvena.

Lepotica je nosila prelepo obleko blagovne znamke Ralph & Russo. Nekaj posebnega je bila tudi njena palica. Na njej je bila namreč črka B in roza diamant. "To je ljubezen,“ je zapisala ob fotografiji, na kateri Tom Bachic, ki je znan po zvezdniških manikirah, okrašuje njeno palico.

 Med zvezdniki, ki so javno povedali, da imajo multiplo sklerozo, so tudi Jack Osbourne, Montel Williams in Jamie-Lynn Sigler.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.