Gasilci zaradi Petdeset odtenkov sive v skrbeh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Britanski gasilci zaradi erotičnega filma Petdeset odtenkov sive pričakujejo več klicev.
Oglej si celoten članek


Z londonske gasilske brigade so sporočili, da jih skrbi, da bo po premieri filma Petdeset odtenkov sive naraslo število klicev v sili. Kot pravijo, so morali od aprila pri reševanju iz lisic in podobnih erotičnih igračk pomagati že 393 osebam. "Film je povečal število incidentov z lisicami, zato upamo, da bodo ljudje uporabljali zdravo pamet in se izognili situacijam, ki bi jih lahko osramotile,“ so sporočili in dodali, da naj gasilce kličejo le v najbolj urgentnih primerih.

Londonski gasilci pravijo, da se v povprečju enkrat na dan odzovejo na klic "ujetih“ ljubimcev, ki morajo za reševanje globoko seči v žep (400 evrov).

Novembra so gasilce poklicali celo zdravniki. V bolnišnico se je namreč zatekel moški, katerega genitalije so bile že več dni ujete v jeklene obročke. Kot je povedal predstavnik gasilcev, so nekatere situacije prav smešne, obenem pa poudarja, da so ujetniki mnogokrat v velikih bolečinah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.