Magazin > Bizarno
45 ogledov

Gasilci zaradi Petdeset odtenkov sive v skrbeh

jamie dornan Profimedias
Britanski gasilci zaradi erotičnega filma Petdeset odtenkov sive pričakujejo več klicev.


Z londonske gasilske brigade so sporočili, da jih skrbi, da bo po premieri filma Petdeset odtenkov sive naraslo število klicev v sili. Kot pravijo, so morali od aprila pri reševanju iz lisic in podobnih erotičnih igračk pomagati že 393 osebam. "Film je povečal število incidentov z lisicami, zato upamo, da bodo ljudje uporabljali zdravo pamet in se izognili situacijam, ki bi jih lahko osramotile,“ so sporočili in dodali, da naj gasilce kličejo le v najbolj urgentnih primerih.

Londonski gasilci pravijo, da se v povprečju enkrat na dan odzovejo na klic "ujetih“ ljubimcev, ki morajo za reševanje globoko seči v žep (400 evrov).

Novembra so gasilce poklicali celo zdravniki. V bolnišnico se je namreč zatekel moški, katerega genitalije so bile že več dni ujete v jeklene obročke. Kot je povedal predstavnik gasilcev, so nekatere situacije prav smešne, obenem pa poudarja, da so ujetniki mnogokrat v velikih bolečinah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.