George in Amal Clooney spita v ločenih spalnicah, prijatelji so v skrbeh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
George ženo spravlja ob pamet.
Oglej si celoten članek

George Clooney in Amal Clooney veljata za srečen par, a tabloid Globe namiguje, da so se v raju pojavile težave. Par naj bi že nekaj časa spal v ločenih spalnicah. Prijatelji so menda močno zaskrbljeni, saj ta "nočna selitev" ponavadi označuje začetek konca zakona.

"Njuni prijatelji Georgea spodbujajo, naj reši zadeve, saj ne verjamejo, da je spanje v ločenih spalnicah dobra ideja,“ piše medij.

Amal naj bi mož s svojimi spalnimi navadami spravljal ob pamet. Igralec menda glasno smrči, poleg tega spi zelo nemirno. 60-letnik ima še eno navado, ki ženo moti - pred spanjem namreč vsak večer posluša podkaste.

"Amal se je naveličala Georgeevega nemirnega spanca, zaradi katerega se zbuja. Postalo je neznosno,“ je povedal vir in dodal, da zakonca sedaj spita ločena, da se ne bi tako pogosto prepirala. 

Prijatelji para si lahko torej oddahnejo, saj se trudita za svoj zakon. Clooney je Amal pred oltar odpeljal leta 2014, tri leta pozneje sta se razveselila rojstva dvojčkov, Elle in Alexandra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:11 14. Januar 2022.

    Tip ima navade, ki jo motijo in to sta rešila na način volk sit in koza cela. Nič takega, veliko …

  • 12:08 14. Januar 2022.

    Ob prvem navdušenju nad njo, sem dejal: Toto babše je že polna sama sebe- ne pa še njegovega oneta

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.