Magazin > VIP
18529 ogledov

George in Amal Clooney spita v ločenih spalnicah, prijatelji so v skrbeh

george clooney, amal clonnes Profimedia
George ženo spravlja ob pamet.

George Clooney in Amal Clooney veljata za srečen par, a tabloid Globe namiguje, da so se v raju pojavile težave. Par naj bi že nekaj časa spal v ločenih spalnicah. Prijatelji so menda močno zaskrbljeni, saj ta "nočna selitev" ponavadi označuje začetek konca zakona.

"Njuni prijatelji Georgea spodbujajo, naj reši zadeve, saj ne verjamejo, da je spanje v ločenih spalnicah dobra ideja,“ piše medij.

Amal naj bi mož s svojimi spalnimi navadami spravljal ob pamet. Igralec menda glasno smrči, poleg tega spi zelo nemirno. 60-letnik ima še eno navado, ki ženo moti - pred spanjem namreč vsak večer posluša podkaste.

"Amal se je naveličala Georgeevega nemirnega spanca, zaradi katerega se zbuja. Postalo je neznosno,“ je povedal vir in dodal, da zakonca sedaj spita ločena, da se ne bi tako pogosto prepirala. 

Prijatelji para si lahko torej oddahnejo, saj se trudita za svoj zakon. Clooney je Amal pred oltar odpeljal leta 2014, tri leta pozneje sta se razveselila rojstva dvojčkov, Elle in Alexandra.

Komentarjev 2
  • Majazmaja 15:11 14.januar 2022.

    Tip ima navade, ki jo motijo in to sta rešila na način volk sit in koza cela. Nič takega, veliko parov spi v ločenih spalnicah in to ne pomeni konec veze ali celo začetek konca.

  • kapibara1 12:08 14.januar 2022.

    Ob prvem navdušenju nad njo, sem dejal: Toto babše je že polna sama sebe- ne pa še njegovega oneta