George Michael gre v zapor

Foto: Žurnal24 George Michael Foto: Žurnal24 George Michael Foto: Žurnal24 George Michael Foto: Žurnal24 George Michael Foto: Žurnal24 George Michael Foto: Žurnal24 George Michael
Pevec George Michael bo moral zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc za osem tednov za zapahe.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je julija s svojim avtomobilom range rover zaletel v trgovino v Hampsteadu, pri tem pa je bil pod vplivom prepovedanih substanc in imel pri sebi marihuano, je britansko sodišče pevca Georgea Michaela obsodilo na osem tednov zaporne kazni. Po poročanju medijev pa bo za zapahi odsedel le štiri tedne, preostali del kazni pa bo na pogojnem odpustu.

Sodnik je sicer upošteval dejstvo, da se je pevec po prometni nesreči in aretaciji takoj prijavil na kliniko za odvajanje, vendar je potrdil, da ni imel druge izbire, kot da slavnega zvezdnika pošlje za zapahe.

Da pa si bo pevec še kako zapomnil vožnjo pod vplivom marihuane, za volan ne bo smel sesti pet let, londonsko sodišče pa mu je še prisodilo denarno kazen v višini 1250 funtov (1495 evrov).

Prejšnji mesec je 47-letni pevec na sojenju priznal, da je posedoval in užival marihuano, prav tako pa je zatrdil, da se je takoj po nesreči prijavil na kliniko za odvajanje. Obenem se je opravičil vsem svojim oboževalcem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.