Magazin > VIP
24 ogledov

George Michael gre v zapor

George Michael
1/6
Žurnal24 main
Pevec George Michael bo moral zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc za osem tednov za zapahe.

Potem ko se je julija s svojim avtomobilom range rover zaletel v trgovino v Hampsteadu, pri tem pa je bil pod vplivom prepovedanih substanc in imel pri sebi marihuano, je britansko sodišče pevca Georgea Michaela obsodilo na osem tednov zaporne kazni. Po poročanju medijev pa bo za zapahi odsedel le štiri tedne, preostali del kazni pa bo na pogojnem odpustu.

Sodnik je sicer upošteval dejstvo, da se je pevec po prometni nesreči in aretaciji takoj prijavil na kliniko za odvajanje, vendar je potrdil, da ni imel druge izbire, kot da slavnega zvezdnika pošlje za zapahe.

Da pa si bo pevec še kako zapomnil vožnjo pod vplivom marihuane, za volan ne bo smel sesti pet let, londonsko sodišče pa mu je še prisodilo denarno kazen v višini 1250 funtov (1495 evrov).

Prejšnji mesec je 47-letni pevec na sojenju priznal, da je posedoval in užival marihuano, prav tako pa je zatrdil, da se je takoj po nesreči prijavil na kliniko za odvajanje. Obenem se je opravičil vsem svojim oboževalcem.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.