George na 14-dnevo zdravljenje

Foto: Žurnal24 Georgu je žal, da si pomoči ni poiskal pred nesrečo. (Foto: Reuters)
Po tem, ko je bil George Michael aretiran zaradi povzročitve prometne nesreče, je odšel na zdravljenje zaradi problemov z alkoholom.
Oglej si celoten članek

Prejšni teden se je George Michael na sodišču zagovarjal zaradi posedovanja marihuane in vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Čez en mesec bo znana razsodba, sodnik pa je pevca že opozoril, da je možna celo zaporna kazen.

"Vsem bi se rad iskreno zahvalil, še posebno tistim, ki ste bili v skrbeh. Zavedam se resnosti moje trenutne situacije, zaradi katere se vam iskreno opravičujem,“ je pevec sporočil svojim oboževalcem.

"Mislim, da morate vedeti, da sem se dan po nesreči prijavil v kliniko za 14-dnevni očiščevalni program, kateremu pa so sledile večkrattedenske pogovorne terapije o drogah. Osebni problemi, ki sem jih želel rešiti sam, so očitno uničili boljši del mene in žal mi je, da si pomoči nisem poiskal prej,“ je še povedal George Michael.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.