Magazin > VIP
23 ogledov

George na 14-dnevo zdravljenje

Georgu je žal, da si pomoči ni poiskal pred nesrečo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po tem, ko je bil George Michael aretiran zaradi povzročitve prometne nesreče, je odšel na zdravljenje zaradi problemov z alkoholom.

Prejšni teden se je George Michael na sodišču zagovarjal zaradi posedovanja marihuane in vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Čez en mesec bo znana razsodba, sodnik pa je pevca že opozoril, da je možna celo zaporna kazen.

"Vsem bi se rad iskreno zahvalil, še posebno tistim, ki ste bili v skrbeh. Zavedam se resnosti moje trenutne situacije, zaradi katere se vam iskreno opravičujem,“ je pevec sporočil svojim oboževalcem.

"Mislim, da morate vedeti, da sem se dan po nesreči prijavil v kliniko za 14-dnevni očiščevalni program, kateremu pa so sledile večkrattedenske pogovorne terapije o drogah. Osebni problemi, ki sem jih želel rešiti sam, so očitno uničili boljši del mene in žal mi je, da si pomoči nisem poiskal prej,“ je še povedal George Michael.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.