Gerard Butler bo moral rešiti London

Foto: Blitz London je padel Foto: Blitz London je padel Foto: Blitz London je padel Foto: Blitz London je padel Foto: Blitz London je padel Foto: Blitz London je padel Foto: Blitz London je padel
V kino prihaja nadaljevanje uspešnice Padec Olimpa London je padel z Gerardom Butlerjem v glavni vlogi.
Oglej si celoten članek

Film, ki ga je režiral Babak Najafi, v slovenske kinodvorane prihaja 17. marca. V glavnih vlogah nastopajo Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Radha Mitchell in Alon Moni Aboutboul

Zgodba se začne v Pakistanu, kjer trgovec z orožjem praznuje poroko svoje hčerke. Poroka pa se spremeni v krvavo tragedijo, ko prizorišče napadejo z brezpilotnim letalom. Nevesta umre, oče pa zapriseže maščevanje. 

Dve leti kasneje nepričakovano umre britanski premier. Pogreba se udeležijo vsi pomembni svetovni voditelji. V spremstvo ameriškega predsednika Asherja je član tajne službe Mike Banning. Dogodek naj bi bil eden najbolj varovanih dogodkov, a že kmalu po prihodu politikov v London nekdo začne izvajati atentate nanje. Asher, Banning in direktorica tajne službe Lynne Jacobs padejo v zasedo. Glavno mesto Združenega kraljestva je v obsednem stanju. Mike Banning je edini, ki lahko prepreči najhujše. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.