Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Gerard Butler bo moral rešiti London

London je padel
1/7
Blitz
V kino prihaja nadaljevanje uspešnice Padec Olimpa London je padel z Gerardom Butlerjem v glavni vlogi.

Film, ki ga je režiral Babak Najafi, v slovenske kinodvorane prihaja 17. marca. V glavnih vlogah nastopajo Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Radha Mitchell in Alon Moni Aboutboul

Zgodba se začne v Pakistanu, kjer trgovec z orožjem praznuje poroko svoje hčerke. Poroka pa se spremeni v krvavo tragedijo, ko prizorišče napadejo z brezpilotnim letalom. Nevesta umre, oče pa zapriseže maščevanje. 

Dve leti kasneje nepričakovano umre britanski premier. Pogreba se udeležijo vsi pomembni svetovni voditelji. V spremstvo ameriškega predsednika Asherja je član tajne službe Mike Banning. Dogodek naj bi bil eden najbolj varovanih dogodkov, a že kmalu po prihodu politikov v London nekdo začne izvajati atentate nanje. Asher, Banning in direktorica tajne službe Lynne Jacobs padejo v zasedo. Glavno mesto Združenega kraljestva je v obsednem stanju. Mike Banning je edini, ki lahko prepreči najhujše. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.