Geri Halliwell je noseča

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanja članica skupine Spice Girls, Geri Halliwell, pričakuje drugega otroka.
Oglej si celoten članek

"Bog blagoslovi mater naravo! #mamaspice,“ je veselo novico na Instagramu sporočila 44-letna pevka, njen tiskovni predstavnik pa je nosečnost pozneje še enkrat potrdil.

Zvezdnica se je leta 2014 poročila s Christianom Hornerjem, šefom moštva Red Bull Racing. Ta je zanjo zapustil svojo partnerico Beverley Allen, s katero je bil 14 let v zvezi in ki mu je rodila hčerko Olivio. 

Tudi Geri ima otroka iz prejšnje zveze. Njeni 10-letni hčerki je ime Bluebell Madonna, njen oče pa je režiser Sacha Gervasi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.