Gianni Rijavec s to lepotico načrtuje poroko in družino

Zaljubljen do ušes, Gianni Rijavec za svojo drago pravi, da je zanj sveto bitje.
Oglej si celoten članek

Gianni Rijavec in lepa umetnica Patricija Simončič sta par že dobra štiri leta, recept za njuno globoko ljubezen pa je preprost in enostaven, pravi Gianni:  "Potrebno se je prilagajati in truditi, partnerstvo ne sme postati samoumnevno, če ne se vse zruši in več pravega naboja. Nenehno se je potrebno truditi, vsak v nek partnerski odnos doprinese nek svoj del, vsak pa ima tudi svoje slabe in dobre lastnosti, a potrebno se je osredotočati na pozitivno."

Magazin Rijavec si dopisuje z Williamom in Kate

In katere so Patricijine najboljše lastnosti? "Ona je zame kot sveto bitje. Ima vrednote, ki jih v današnjem svetu pogrešamo. Zelo normalno gleda na svet, zelo je realna in tudi mene pogosto prizemlji, ker to rabim," dodaja Gianni, ki odkrito prizna, da že intenzivno razmišljata o poroki in otrocih. 

Magazin Gianni pel zapornikom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 21:37 14. November 2020.

    hahaha pa dobro deklina kaj te s tabo je lepotica in no zver ravno ni je pa stari dec brez …

  • 17:54 9. Julij 2018.

    Najprej nisem želel komentirati, pa vendarle, da bo vsaj malo smešno. Obadva sta fejst, pa najbrž ima Gianni, še kake …

  • 13:36 9. Julij 2018.

    a je sam na blizu slabovidna al tud na daleč?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.