Gigi Hadid razkrila, da ima resno bolezen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Manekenka je kritike opozorila, da ne poznajo cele zgodbe.
Oglej si celoten članek

Supermodel Gigi Hadid je pred kratkim razkrila, da že več let boleha za Hashimotovim tiroiditisom, eno izmed avtoimunih oblik bolezni ščitnice. Gigi je preko Twitterja svojim kritikom, ki jo obtožujejo, da je presuha, poslala zagnano sporočilo, da naj bodo malo bolj empatični do tistih, ki se s svojimi stiskami borijo v zasebnosti. 

"Svoje telo sem ljubila, ko so mi postavili diagnozo in ljubila sem ga, ko sem šla čez vse to in ljubim ga sedaj. Gre le za to, da vsak sprejme svoje odraščajoče telo, ki ne bo vedno izgledalo enako, in se ljubi v vseh možnih oblikah," je izdala manekenka. Eden od znakov te bolezni je tudi hitro pridobivanje teže ali naglo hujšanje po terapiji. Gigi je povedala, da na začetku kariere še ni vedela za svojo diagnozo in da so jo zaradi zadrževanja vode v telesu modni kritiki pogosto označevali za preobilno. Po diagnozi je dobila primerno zdravljenje in pravi, da se danes veliko bolje počuti, a "se še vedno učim in s svojim telesom rastem vsak dan, tako kot vsi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:41 13. Februar 2018.

    Na začetku ni vedela za svojo diagnozo? Sprašujem se, če ni ravno obratno: na začetku diagnoze ni bilo, potem pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.