Magazin > VIP
2864 ogledov

Gigi Hadid razkrila, da ima resno bolezen

gigi hadid, kendall jenner Profimedias
Manekenka je kritike opozorila, da ne poznajo cele zgodbe.

Supermodel Gigi Hadid je pred kratkim razkrila, da že več let boleha za Hashimotovim tiroiditisom, eno izmed avtoimunih oblik bolezni ščitnice. Gigi je preko Twitterja svojim kritikom, ki jo obtožujejo, da je presuha, poslala zagnano sporočilo, da naj bodo malo bolj empatični do tistih, ki se s svojimi stiskami borijo v zasebnosti. 

"Svoje telo sem ljubila, ko so mi postavili diagnozo in ljubila sem ga, ko sem šla čez vse to in ljubim ga sedaj. Gre le za to, da vsak sprejme svoje odraščajoče telo, ki ne bo vedno izgledalo enako, in se ljubi v vseh možnih oblikah," je izdala manekenka. Eden od znakov te bolezni je tudi hitro pridobivanje teže ali naglo hujšanje po terapiji. Gigi je povedala, da na začetku kariere še ni vedela za svojo diagnozo in da so jo zaradi zadrževanja vode v telesu modni kritiki pogosto označevali za preobilno. Po diagnozi je dobila primerno zdravljenje in pravi, da se danes veliko bolje počuti, a "se še vedno učim in s svojim telesom rastem vsak dan, tako kot vsi."

Komentarjev 1
  • Snežinko 11:41 13.februar 2018.

    Na začetku ni vedela za svojo diagnozo? Sprašujem se, če ni ravno obratno: na začetku diagnoze ni bilo, potem pa je pretirano hujšanje privedlo do tega...