Magazin > VIP
20611 ogledov

"Bog, prosim vzemi me k sebi"

Srce parajoča izpoved o boju s težko boleznijo.

Yolanda Hadid, mama manekenk Gigi in Belle Hadid, je zaradi lymske borelioze večkrat razmišljala, da bi si vzela življenje. Yolanda je živela v hudih bolečinah in mukah v času ko se je zdravila. Bolečine so bile tako hude, da se ni mogla spoprijeti z nikakršnimi socialnimi srečanji in se je začela vedno bolj umikati od ljudi.

 | Avtor: Profimedia Profimedia
V biografiji je razkrila, da so jo temačne misli prvič prevzele med sprehodom na božični dan leta 2014, ko jo je v bolnišnici obiskal takratni mož David Froster. "Pridem do oceana, se slečem in se spustim v temno moder ocean, ki je hkrati hladen in prijeten. Valovi nežno perejo moje telo in kar na enkrat zajočem. Solze se izlijejo iz mojih oči postanejo eno z morjem. Bog, prosim vzemi me v val. Tako ne morem živeti niti enega dne več. Odnesi moje telo stran. Samo izginiti hočem," piše Yolanda v svoji novi knjigi.

Pravi, da je samomorilske misli takoj 'pokopala', ko se je spomnila svojih treh otrok – Belle, Gigi in Anwarja. A vseeno, tem mislim ni bilo konca. Yolanda se je z njimi borila še po tem dnevu, saj je, kot pravi sama, zdravljenje zelo težko tako psihično kot tudi fizično.

Yolanda in David sta se ločila letos maja, Yolanda pa se še vedno bori z boleznijo, piše Radar Online.

Komentarjev 1
  • mph 16:55 12.september 2017.

    Ne bi rad bil na njeme mestu, ampak je težko razumeti, da prosi boga, ki ji je dal bolezen, da jo vzame k sebi. Saj je vse božji plan.