Magazin > VIP
3343 ogledov

Za Gigi Hadid usoden ta video?

Gigi Hadid Profimedias
Same težave …

Odgovorni pri blagovni znamki Victoria's Secret bodo drugič verjetno dvakrat premislili, ali si res tako močno želijo šova na Kitajskem. Zaradi tamkajšnjih oblasti imajo namreč en kup težav, saj nekaterim manekenkam niso odobrili vizumov. Katerim, lahko preberete TUKAJ.

Sedaj pa je nastop odpovedala še ena od glavnih zvezd modne revije – Gigi Hadid. "Žalostna sem, da mi letos ne bo uspelo priti na Kitajsko. Ljubim VS družino. V mislih bom z dekleti. Komaj čakam, da vidim ta lep šov in komaj čakam prihodnje leto,“ je Gigi napisala na Twitterju. Zakaj ne bo nastopila, ni razkrila, a viri pravijo, da ni dobila dovoljenja za potovanje na Kitajsko, ker je na začetku leta objavila video s piškotom v oblike Bude. Azijce je posnetek tako ujezil, da so lepotico označili za rasistko.



Doma bo ostala tudi pevka Katy Perry. Zvezdnica je že imela vizum, a so ji ga kitajske oblasti odvzele, ko so videle posnetek njenega koncerta v Tajvanu. Nosila je namreč obleko s sončnicami, ki je simbol nasprotnikov Kitajske. Poleg tega je Perryjeva po odru nosila tajvansko zastavo. Kitajska se s Tajvanom prepira zaradi njihove želje po uradni razglasitvi neodvisnosti od Pekinga.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.