Magazin > VIP
13621 ogledov

Za te Victorijine angelčke je konec sanj

Viktorijini angelčki
Bile so tako zelo neučakane, a njihove sanje so se kmalu končale.

Ena najbolj prestižnih in težko pričakovanih modnih revij v letu se počasi in nestrpno približuje. Uradna modna revija modne hiše Victoria's Secret bo letos 28. novembra v Šanghaju. A sanje so se za štiri manekenke kaj hitro končale, saj jim niso odobrili kitajske vize.

Rusinje Julia Belyakova, Kate Grigorieva, Iriny Sharipova in Ukrajinka Dasha Khlystrum naj ne bi dobile odobrenih viz za obisk Kitajske. Instagram profil VSHModelSPain je objavil nekaj posnetkov pogovorov z Dasho, v katerih manekenka oboževalcu potrjuje, da ne bo nastopila na velikem modnem dogodku.

Kakor piše portal Fashionista za enkrat še ni jasno, zakaj Kitajska ni odobril viz za te štiri manekenke, saj naj bi bil še poleti odnos med Rusijo in Kitajsko 'najboljši v zgodovini', kakor so govorili takrat.

Po pisanju kitajske tiskovne agencije je oktobra v Šanghaju umrla 14-letna manekenka, katere smrt je še vedno nepojasnjena, Rusi pa si na vso moč prizadevajo izvedeti, kaj se je zgodilo. Nekiateri menijo, da je to glavni razlog, zakaj manekenke niso dobile viz.

Komentarjev 1
  • ljubodoma 12:36 16.november 2017.

    uzela magla; to je komunizem, ki je vsem v pogubo - pobit komuniste - kantar kr naprej gura u Moskvo, zakaj tam ne ostane - qurba rdeća ? ? !

Sorodne novice