Glavna priča je zločinec

Foto: Žurnal24
Moški, ki trdi, da je slišal zadnje besede umirajoče princese Diane, je zločinec.
Oglej si celoten članek

Abdelatif Redjil je bil ena glavnih prič pri preiskavi nesreče, v kateri je umrla princesa Diana. Po tragediji v Parizu leta 1997 je omenjeni 54-letnik izjavil, da je princeso držal za roko, ona pa je v bolečinah ječala: "Moj Bog, moj Bog." Redjil je tudi trdil, da je slišal, kako so paparaci drug drugega obtoževali, zato je moral pričati na sodišču. Zaradi njegove izjave je sodišče del krivde za smrt lady Di, njenega ljubimca in šoferja pripisalo fotografom, ki so avtomobil, v katerem je sedela, zasledovali.

Verodostojnost njegovih izjav, v katere nihče ni nikoli podvomil, pa se je zdaj pošteno zamajala. Na dan je namreč prišlo, da je poslovnež ukradel dve Picassovi sliki, vredni 45 milijonov funtov (51 milijonov evrov), za kar so ga septembra obsodili. "Redjil je izvrsten tat. Vstopi lahko v vsako zavarovano stavbo, za sabo pa ne bo pustil nobene sledi," poročajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.