Magazin > VIP
44 ogledov

Glavna priča je zločinec

Žurnal24 main
Moški, ki trdi, da je slišal zadnje besede umirajoče princese Diane, je zločinec.

Abdelatif Redjil je bil ena glavnih prič pri preiskavi nesreče, v kateri je umrla princesa Diana. Po tragediji v Parizu leta 1997 je omenjeni 54-letnik izjavil, da je princeso držal za roko, ona pa je v bolečinah ječala: "Moj Bog, moj Bog." Redjil je tudi trdil, da je slišal, kako so paparaci drug drugega obtoževali, zato je moral pričati na sodišču. Zaradi njegove izjave je sodišče del krivde za smrt lady Di, njenega ljubimca in šoferja pripisalo fotografom, ki so avtomobil, v katerem je sedela, zasledovali.

Verodostojnost njegovih izjav, v katere nihče ni nikoli podvomil, pa se je zdaj pošteno zamajala. Na dan je namreč prišlo, da je poslovnež ukradel dve Picassovi sliki, vredni 45 milijonov funtov (51 milijonov evrov), za kar so ga septembra obsodili. "Redjil je izvrsten tat. Vstopi lahko v vsako zavarovano stavbo, za sabo pa ne bo pustil nobene sledi," poročajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.