Direktorica bolnišnice nikoli pokazala obraza, nato pa ustregla gledalcem

Foto: Pink
Foto: Pink
To je pred kamerami storila direktorica ...
Oglej si celoten članek

Direktorica covid bolnišnice v beograjski Batajnici dr. Tatjana Adžić Vukićević je z doslednim nošenjem zaščitne maske pravi zgled vsem državljanom. Zaradi svoje funkcije pogosto gostuje v TV oddajah, gledalci pa jo še nikoli niso videli brez maske. 

V sinočnji oddaji Hit tvit na Pink TV pa je izpolnila željo gledalcev, ki so si zaželeli, da bi vsaj enkrat videli njen obraz. Za hip je snela zaščitno masko in po več mesecih nastopanja na televiziji, pokazala, kako je videti pod masko. 

Foto: Pink Tatjana Adžić Vukićević

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:39 8. December 2020.

    saj razumem da komentirate v demokraciji , ki je v odhajanju , vseeno pa ste nekorektni , žaljivo cinični , …

  • 09:08 8. December 2020.

    Če sem malo zloben: bolje bi bilo , če....

  • 20:55 7. December 2020.

    80 let sem čakal da jo vidim brez maske, zdaj sem res srečen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.