Gledalci priljubljene serije žalujejo za 33-letnim zvezdnikom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Umrl je Robert Cormier.
Oglej si celoten članek

Igralec Robert Cormier je umrl v bolnišnici v Kanadi. Dočakal je le 33 let, zanj pa je bil usoden padec. Podrobnosti še niso znane. Cormier je zaslovel s serijami Slasher, American Gods in TV-hitom Heartland, v kateri je upodobil Finna Cotterja in jo predvajajo že od leta 2007.

"Rad je pomagal drugim in se trudil doseči še več. Oboževal je filmske večere z družino in se zgledoval po očetu. Na mnogo ljudi je imel velik vpliv, pa naj gre za družinske člane, moštvene kolege ali prijatelje," so zapisali v njegovi osmrtnici in dodali: "Njegov spomin bo preko njegove strasti za umetnost in film ter treh sester, ki so mu pomenile največ, živel naprej."

Poklonili so se mu tudi pri televizijski mreži UPtv, ki predvaja Heartland. "Robert Cormier aka Finn je bil izjemen talent, ki nas je prehitro zapustil. Njegova smrt nas je globoko pretresla."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.