Gobova pašteta

Foto: Žurnal24 Privoščite si okus po jeseni!
V gobarski sezoni tokrat pripravite pravo poslastico. Namesto gob z jajcem ali v juhi, si jih privoščite v obliki paštete.
Oglej si celoten članek

Za gobovo pašteto boste potrebovali približno pol kilograma gob (jurčkov, mešanih ali pa šampinjonov).

Sestavine:

  • malo masla
  • ena čebula
  • vegeta
  • česen 
  • 30 dag piščančjega fileja (skuhajte ga z vegeto)
  • sok pol limone
  • žlica gorčice
  • 2 žlici majoneze
  • en feferon
  • pol žlice rdeče paprike
  • en rumenjak
  • žlica majarona
  • timijan
  • sol
  • poper
  • peteršilj

Priprava:
Gobe z malo masla popražite na čebuli in jim dodajte vegeto ter česen. Nato piščančji file narežite na koščke in ohladite ter vse skupaj zmeljete v multipraktiku.

Uživajte v jeseni!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.