"Gola" Nicole bo tožila

Foto: Žurnal24 Lewis svojemu dekletu stoji ob strani. (Foto: Reuters)
Pevka Nicole Scherzinger je zagrozila s tožbo, potem ko so se na spletu pojavile njene fotografije v kočljivih položajih.
Oglej si celoten članek

Na več spletnih straneh za odrasle so se pojavile fotografije ženske v različnih položajih, ki je podobna pevki skupine Pussycat Dolls Nicole Scherzinger. Medtem ko je Nicole izzivalno pozirala za reviji Maxim in Blender, vztraja, da ženska, ki zapeljuje na pornografskih fotografijah, ni ona.

31-letnica poudarja, da so fotografije obdelali s Photoshopom in objavili njeno glavo na telesu druge ženske. "Nicole je ponižana in osramočena. Namerava vložiti tožbe proti spletnim stranem in jih obenem prisiliti, da fotografije umaknejo," je povedal vir, ki fotografije opisuje kot ogabne.

Njen fant, dirkač formule ena Lewis Hamilton, se zaveda, da fotografije niso prave, in svoje dekle podpira. Slišati je tudi, da je zaročenki predlagal, da s poroko, ki naj bi jo načrtovala jeseni, počakata do zime, da se škandal malo poleže.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.