Magazin > VIP
24 ogledov

"Gola" Nicole bo tožila

Lewis svojemu dekletu stoji ob strani. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pevka Nicole Scherzinger je zagrozila s tožbo, potem ko so se na spletu pojavile njene fotografije v kočljivih položajih.

Na več spletnih straneh za odrasle so se pojavile fotografije ženske v različnih položajih, ki je podobna pevki skupine Pussycat Dolls Nicole Scherzinger. Medtem ko je Nicole izzivalno pozirala za reviji Maxim in Blender, vztraja, da ženska, ki zapeljuje na pornografskih fotografijah, ni ona.

31-letnica poudarja, da so fotografije obdelali s Photoshopom in objavili njeno glavo na telesu druge ženske. "Nicole je ponižana in osramočena. Namerava vložiti tožbe proti spletnim stranem in jih obenem prisiliti, da fotografije umaknejo," je povedal vir, ki fotografije opisuje kot ogabne.

Njen fant, dirkač formule ena Lewis Hamilton, se zaveda, da fotografije niso prave, in svoje dekle podpira. Slišati je tudi, da je zaročenki predlagal, da s poroko, ki naj bi jo načrtovala jeseni, počakata do zime, da se škandal malo poleže.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.