Goli Lado: "Že vidim tožbo Damjana Murka"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
"Družinske dragulje“ je prekril s srčkom.
Oglej si celoten članek

Komik, voditelj, igralec, skratka multitalent Lado Bizovičar je ženskemu svetu sinoči, na svetovni dan seksa, poklonil predčasno božično darilo – svojo golo fotografijo, na kateri je edina stvar, ki jo ima na sebi, praznična kapa. Svoje sledilce na Instagramu je tudi s to objavo nasmejal. "Že vidim tožbo Damjana Murka,“ je posnetek komentirala oboževalka in priznati je treba, da bi bil verjetno tudi Ladov koledar z vročimi fotografijami vsaj tako popularen kot Murkov. Koliko pevec vsako leto z njim zasluži, lahko preberete TUKAJ.

Drage dame, bi Ladu, ki s posnetkom najavlja novo sezono “Predstave za vsako priložnost” na Ljubljanskem gradu, ki se začne 30. avgusta, na božični dan pred kaminom nastavili piškote?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:09 22. Avgust 2019.

    Čisti reklamni slogan za filme 3 kategorije, tam doli nekje iz-v Albaniji..

  • 09:08 22. Avgust 2019.

    Skoraj konkurenca Murkotu....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.