Goljufivi dekolte vojvodinje Kate

Foto: Profimedia kate middleton, william Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton
Kaže kožo ali ne?
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Catherine in vojvoda William se bosta kmalu odpravila na obisk v Indijo in Butan. Na pot se že mrzlično pripravljata. Da bi o teh deželah izvedela čim več, sta ta teden v Kensingtonsko palačo povabila otroke in mladostnike iz teh dveh držav, ki prebivajo ali študirajo v Angliji.

Kate si je za to priložnost nadela obleko indijske blagovne znamke Saloni. Kreacija, ki je trenutno razprodana, stane 621 evrov. Če ste mislili, da se je kraljica ob pogledu na vnukovo ženo zaradi transparentnega blaga prijela za glavo, se motite. Tisti, ki so dobro pogledali, verjamemo, da je bilo teh na sprejemu v palači kar veliko, so videli, da so iz transparentnega blaga le rokavi. Obleka ima na sprednjem delu podlogo, tako da se je Kate lahko brez skrbi posvetila gostom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.