Goodman o izgubljenih kilogramih

Foto: Žurnal24 Goodman nekoč in danes.
John Goodman, ki je izgubil kar 50 kilogramov, je spregovoril o svoji bitki s kilogrami.
Oglej si celoten članek

"Sedeti na zadnjici in razmišljati o tem, kaj boš jedel, mi je jemalo ogromno kreativnosti. Želel sem si boljšega življenja," je povedal John Goodman, ki se ga spomnimo iz serije Roseanne. In uspelo mu je. Z novim, bolj zdravim življenjskim slogom je igralec izgubil 50 kilogramov. Pred tremi leti je opustil alkohol in najel Mackija Shilstona, ki je mnogim športnikom pomagal na poti do uspehov, tudi Sereni Williams.

Goodman je iz svojega jedilnika izločil sladkor, urniku pa pripisal redno telovadbo. "Potim se kot nor, a ne bo se mi zmešalo," je povedal Goodman, ki se rekreira šestkrat na teden. Njegov trener Shilstone je povedal, da je Goodman navdušen nad rezultati. "Spominja se, kako je bilo trenirati, ko je bil ekstremno težek, in tega si ne želi več," je povedal Shilstone. "John je zelo gibčen. Ko ga vidim teči, se mu umaknem s poti. Zdaj lahko jemlje drugačne vloge, bolj atletske," je še povedal igralčev trener.

"Pred časom sem naročil par smokingov, a ker sem jih dolgo čakal, so mi zdaj že preveliki," je še povedal Goodman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.