Magazin > VIP
6 ogledov

Goodman o izgubljenih kilogramih

Goodman nekoč in danes. Žurnal24 main
John Goodman, ki je izgubil kar 50 kilogramov, je spregovoril o svoji bitki s kilogrami.

"Sedeti na zadnjici in razmišljati o tem, kaj boš jedel, mi je jemalo ogromno kreativnosti. Želel sem si boljšega življenja," je povedal John Goodman, ki se ga spomnimo iz serije Roseanne. In uspelo mu je. Z novim, bolj zdravim življenjskim slogom je igralec izgubil 50 kilogramov. Pred tremi leti je opustil alkohol in najel Mackija Shilstona, ki je mnogim športnikom pomagal na poti do uspehov, tudi Sereni Williams.

Goodman je iz svojega jedilnika izločil sladkor, urniku pa pripisal redno telovadbo. "Potim se kot nor, a ne bo se mi zmešalo," je povedal Goodman, ki se rekreira šestkrat na teden. Njegov trener Shilstone je povedal, da je Goodman navdušen nad rezultati. "Spominja se, kako je bilo trenirati, ko je bil ekstremno težek, in tega si ne želi več," je povedal Shilstone. "John je zelo gibčen. Ko ga vidim teči, se mu umaknem s poti. Zdaj lahko jemlje drugačne vloge, bolj atletske," je še povedal igralčev trener.

"Pred časom sem naročil par smokingov, a ker sem jih dolgo čakal, so mi zdaj že preveliki," je še povedal Goodman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.