Goran Bregović s trubači v Ljubljani

Foto: Žurnal24 12. decembra bo na Gospodarskem razstavišču nastopil edinstveni Goran Bregović.
12. decembra bo na Gospodarskem razstavišču nastopil edinstveni Goran Bregović, ki bo s svojimi trubači predstavil novi album Alkohol, odigral vse svoje uspešnice, kot tudi hite legendarne skupine Bijelo Dugme.
Oglej si celoten članek

Goran Bregović, ki je predlani Gučo spravil v delirij z vrhunskim koncertom, bo s svojimi trubači predstavil novi album Alkohol, odigral vse svoje uspešnice, kot tudi hite legendarne skupine Bijelo Dugme.

Zabavala vas bosta tudi orkestra Dejana Lazarevića, ki je lani kot prvi v dolgi zgodovini Guče osvojil tako nagrado publike kot žirije, in Dejana Lazarevića, ki je dvojno krono odnesel letos, predvsem pa popolna atmosfera Guče, z avtetntično glasbo, pijačo in hrano, ki v majhno vas v srcu Srbije vsako poletje privabi več kot pol milijona ljudi z vsega sveta in vsaj 20.000 Slovencev.

Srečanje na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bo uradna najava jubilejne 50. Guče, na kateri bodo med 4. in 8. avgustom nastopili izbrani orkestri s celega sveta. Do tedaj pa lahko največji in najbolj avtentični odmerek Guče doživite le 12. decembra v centru Ljubljane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.