Magazin > Film & Glasba & TV
7 ogledov

Goran Bregović s trubači v Ljubljani

12. decembra bo na Gospodarskem razstavišču nastopil edinstveni Goran Bregović. Žurnal24 main
12. decembra bo na Gospodarskem razstavišču nastopil edinstveni Goran Bregović, ki bo s svojimi trubači predstavil novi album Alkohol, odigral vse svoje uspešnice, kot tudi hite legendarne skupine Bijelo Dugme.

Goran Bregović, ki je predlani Gučo spravil v delirij z vrhunskim koncertom, bo s svojimi trubači predstavil novi album Alkohol, odigral vse svoje uspešnice, kot tudi hite legendarne skupine Bijelo Dugme.

Zabavala vas bosta tudi orkestra Dejana Lazarevića, ki je lani kot prvi v dolgi zgodovini Guče osvojil tako nagrado publike kot žirije, in Dejana Lazarevića, ki je dvojno krono odnesel letos, predvsem pa popolna atmosfera Guče, z avtetntično glasbo, pijačo in hrano, ki v majhno vas v srcu Srbije vsako poletje privabi več kot pol milijona ljudi z vsega sveta in vsaj 20.000 Slovencev.

Srečanje na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bo uradna najava jubilejne 50. Guče, na kateri bodo med 4. in 8. avgustom nastopili izbrani orkestri s celega sveta. Do tedaj pa lahko največji in najbolj avtentični odmerek Guče doživite le 12. decembra v centru Ljubljane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.