"Gorski zdravnik" pred novim izzivom!

Foto: ZDF
Foto: ZDF
Zaupali mu bodo vodenje kviza.
Oglej si celoten članek

Igralec Hans Sigl, zvezda tudi pri nas izjemno priljubljene nadaljevanke Gorski zdravnik, naj bi po poročanju Bunte kmalu vodil kviz. 

Nemški RTL je namreč od Belgijcev odkupil pravice za kviz "De slimste Mens ter Wereld" (Najpametnejši človek sveta), produkcija naj bi se začela spomladi, kviz pa bodo predvajali poleti.

Tako v Belgiji kot tudi na Nizozemskem je ta oddaja velik hit. V kvizu sodelujejo le znani obrazi iz sveta politike, medijev, kulture in znanosti. Tekmovalci se ne borijo za denarno nagrado, ampak le naziv.

V vsaki oddaji bodo gledalci spremljali boj treh tekmovalcev, ki morajo nabrati čim več točk. Vsak krog ima svojo temo. Tekmovalce lahko na primer vprašajo, kaj povezujejo z rdečim zeljem. Tisti, ki se bo spomnil največ asociacij, bo v tem krogu zmagal. Obstaja tudi igra, v kateri morajo kandidati najti besede, ki povezujejo določene pojme. V tem krogu se borijo proti uri. Vsak pravilni odgovor tekmovalcu prinaša več časa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.