Magazin > VIP
10286 ogledov

"Gorski zdravnik" pred novim izzivom!

gorski zdravnik ZDF
Zaupali mu bodo vodenje kviza.

Igralec Hans Sigl, zvezda tudi pri nas izjemno priljubljene nadaljevanke Gorski zdravnik, naj bi po poročanju Bunte kmalu vodil kviz. 

Nemški RTL je namreč od Belgijcev odkupil pravice za kviz "De slimste Mens ter Wereld" (Najpametnejši človek sveta), produkcija naj bi se začela spomladi, kviz pa bodo predvajali poleti.

Tako v Belgiji kot tudi na Nizozemskem je ta oddaja velik hit. V kvizu sodelujejo le znani obrazi iz sveta politike, medijev, kulture in znanosti. Tekmovalci se ne borijo za denarno nagrado, ampak le naziv.

V vsaki oddaji bodo gledalci spremljali boj treh tekmovalcev, ki morajo nabrati čim več točk. Vsak krog ima svojo temo. Tekmovalce lahko na primer vprašajo, kaj povezujejo z rdečim zeljem. Tisti, ki se bo spomnil največ asociacij, bo v tem krogu zmagal. Obstaja tudi igra, v kateri morajo kandidati najti besede, ki povezujejo določene pojme. V tem krogu se borijo proti uri. Vsak pravilni odgovor tekmovalcu prinaša več časa. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.