Gorski zdravnik: V takšnih zmenkih uživa Hans Sigl

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Za revijo Gala je Hans Sigl, ki ga poznamo iz nadaljevanke Gorski zdravnik, spregovoril o idealnem zmenku in o receptu za uspešen zakon.
Oglej si celoten članek

Igralec Hans Sigl, zvezdnik nadaljevanke Gorski zdravnik, je že devet let srečno poročen z dve leti starejšo pevko Susanne Kemmler. Pravi, da je njegov zakon trden kot skala. Za revijo Gala je sedaj razkril recept za srečno zvezo. "V zvezi moraš biti pozoren, ljubeč in si za partnerja vzeti čas. Če ti to uspe, si že veliko dosegel. Ljubezen je v bistvu najbolj staromodna oblika sreče, saj sta zanjo potrebni le dve osebi,“ je povedal in za omenjeni medij opisal še idealen zmenek: "Zdi se mi romantično, če se zmenek začne z večerjo, med katero si globoko zreš v oči. Nato gresta še na koncert in tako dalje … (pomežik) Rad vidim, če ima zmenek neko dramaturgijo – naraščajočo napetost z vrhuncem na koncu.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.