Magazin > VIP
212 ogledov

Gorski zdravnik: V takšnih zmenkih uživa Hans Sigl

hans sigl Profimedias
Za revijo Gala je Hans Sigl, ki ga poznamo iz nadaljevanke Gorski zdravnik, spregovoril o idealnem zmenku in o receptu za uspešen zakon.

Igralec Hans Sigl, zvezdnik nadaljevanke Gorski zdravnik, je že devet let srečno poročen z dve leti starejšo pevko Susanne Kemmler. Pravi, da je njegov zakon trden kot skala. Za revijo Gala je sedaj razkril recept za srečno zvezo. "V zvezi moraš biti pozoren, ljubeč in si za partnerja vzeti čas. Če ti to uspe, si že veliko dosegel. Ljubezen je v bistvu najbolj staromodna oblika sreče, saj sta zanjo potrebni le dve osebi,“ je povedal in za omenjeni medij opisal še idealen zmenek: "Zdi se mi romantično, če se zmenek začne z večerjo, med katero si globoko zreš v oči. Nato gresta še na koncert in tako dalje … (pomežik) Rad vidim, če ima zmenek neko dramaturgijo – naraščajočo napetost z vrhuncem na koncu.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.