Gospod Bean si je našel pol mlajšo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Rowan Atkinson, ki je najbolj znan po vlogi gospoda Beana, se je zaljubil v igralko, ki je od njega mlajša kar 28 let.
Oglej si celoten članek

Potem ko je nedolgo nazaj zapustil svojo ženo Sunetro Sastry, s katero sta bila skupaj dolgih 23 let, se je 59-letni Rowan Atkinson zaljubil v skoraj pol mlajšo igralko Louise Ford, ki jih šteje 31. Prve iskrice so preskočile lani, ko sta skupaj zaigrala na odrskih deskah, v predstavi Quatermaine’s Terms. Potem so igralca še večkrat opazili skupaj v javnosti, med drugim med nakupi v vrtnem centru, kjer sta izbirala rože za njeno stanovanje.

Sosedje pravijo, da novo izbranko naokoli vozi v "skromnem" audiju namesto v enem od njegovih številnih luksuznih športnih avtomobilov, ki jih obožuje že leta. Rowan je namreč eden od najbogatejših Britancev; njegovo premoženje ocenjujejo na 83 milijonov evrov. Zanimivo je tudi to, da z levega prstanca še vedno ni snel zlatega poročnega prstana. A vir pravi, da je z Louise videti srečen. "Vse več in več časa preživljata skupaj. Zelo sta sproščena v družbi drug drugega, sprehajata se z roko v roki in celo v javnosti ne skrivata, da sta si naklonjena."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.