Magazin > VIP
48 ogledov

Gospod Bean si je našel pol mlajšo

Rowan Atkinson FameFlynet
Igralec Rowan Atkinson, ki je najbolj znan po vlogi gospoda Beana, se je zaljubil v igralko, ki je od njega mlajša kar 28 let.

Potem ko je nedolgo nazaj zapustil svojo ženo Sunetro Sastry, s katero sta bila skupaj dolgih 23 let, se je 59-letni Rowan Atkinson zaljubil v skoraj pol mlajšo igralko Louise Ford, ki jih šteje 31. Prve iskrice so preskočile lani, ko sta skupaj zaigrala na odrskih deskah, v predstavi Quatermaine’s Terms. Potem so igralca še večkrat opazili skupaj v javnosti, med drugim med nakupi v vrtnem centru, kjer sta izbirala rože za njeno stanovanje.

Sosedje pravijo, da novo izbranko naokoli vozi v "skromnem" audiju namesto v enem od njegovih številnih luksuznih športnih avtomobilov, ki jih obožuje že leta. Rowan je namreč eden od najbogatejših Britancev; njegovo premoženje ocenjujejo na 83 milijonov evrov. Zanimivo je tudi to, da z levega prstanca še vedno ni snel zlatega poročnega prstana. A vir pravi, da je z Louise videti srečen. "Vse več in več časa preživljata skupaj. Zelo sta sproščena v družbi drug drugega, sprehajata se z roko v roki in celo v javnosti ne skrivata, da sta si naklonjena."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.